PokerSavvy

Veszprém: Csoknyai távozik, Fazekas - Mikler csere?

Nagy László távozását hivatalosan is bejelentették Barcelonában, ám Veszprémben hivatalosan egyelőre nem nyilatkoztak sem a jobbátlövő, sem más játékos érkezéséről.Az viszont már kiderült, hogy Mocsai Lajos a bajnoki döntőt követően távozik a kispadról, és főállású szövetségi kapitány lesz. A zuhanyhíradó szerint távozik posztjáról Csoknyai István pályaedző is, aki játékosként és vezetőként több, mint húsz esztendeig szolgálta a bakonyi együttest. Mivel egyelőre hivatalos bejelentés nincs, a legvalószínűbb, hogy Mariano Ortega, az Alcobendas fiatal trénere veszi át (aki a helyszínen tekintette meg a Veszprém-Szeged Magyar Kupa finálét is) a szakmai munka irányítását, és segítőjét is saját maga választja.

Fazekas Nándor szerződése júniusban lejár, a hírek szerint német és dán ajánlatok közül válogathat a magyar válogatott kapusa. Amennyiben elfogadja, pályafutása hátralévő részében Nándi újra légiós lehet, helyére pedig Mikler Roland, a Pick-Szeged kapusa kerülhet.

Ortega érkeztével több spanyolországi játékos neve is felmerült, a Barcelonából Ugalde és Oneto nevét lehetett hallani, ám a héten hivatalossá vált, hogy az Iváncsik-testvérek és Laluska Balázs is hosszabbított, így kérdés, hogy a spanyol szélső, és a chilei védőspecialista/beálló valóban Veszprémbe tart-e (ez esetben David Korazija, Schuch Timuzsin, esetleg az Ilyés/Terzic/Sulic/Vilovski párosból valaki távozhat, és új balátlövő is érkezhet). Chema Rodriguezről is lehet hallani,miközben Császár Gábort az Atletico Madrid kerülgeti. Amennyiben kivásárolják, Ivano Balic lehet az utódja, akit az anyagi összeomlás alatt álló Zágrábtól kellene megszabadítani.

Hirek - Budapest Bank férfi liga

Online látogatók

Oldalainkat 22 vendég böngészi