PokerSavvy

Horvát óriást igazolt a Balatonfüred (videóval)

A horvát bajnokság góllövőlistájának bronzérmese, Josip Sandrk és a cseh bajnok Karvina szlovák válogatott beállója, Alexander Ivanov Balatonfüreden folytatja pályafutását - a légiósokat sajtótájékoztatón mutatták be a sajtó képviselőinek, amelyre lapunk is meghívást kapott.


A 23 Sandrk 209 (!) cm magas, a horvát ligában 7. helyen végzett RK Dubrava csapatából érkezik a Balaton partra. Óriási termetétől és adottságaitól a klasszikus átlövőjátékot várják Füreden, a horvát sportoló a nemzetközi játéklehetőség, és a KEK-indulás miatt igazol Magyarországra.

[span class=note]

Horvát és szlovák légióst igazolt a Balatonfüredi KSE.

Horvát és szlovák légióst igazolt a Balatonfüredi KSE.

[/span]

A klub másik nagy fogása a 15-szörös szlovák válogatott beálló, Alexander Ivanov, aki magyar édesanyja révén kitűnően beszéli a magyar nyelvet. Ivanov az érsekújvári éveket követően a cseh Karvinához igazolt, ahol idén bajnoki címet ünnepelhetett.

Mindkét légióssal kétéves szerződést kötöttek a fürediek.

[span class=note]

A sajtótájékoztató képgalériája ide kattintva megtekinthető.

[/span]

A harmadik új szerzemény a békéscsabai Zdolik Bence szintén kitűnő adottságokkal rendelkezik, a 198 cm-es balátlövőre az ificsapatban és a felnőttek között is számíthat majd a szakvezetés, négyéves szerződést kötött a BKSE csapatával.

Zdolik 16 évesen mutatkozott be a felnőttek között, ahol tíz feletti gólátlagot produkált. Az idei Országos Ifjúsági Kupában a negyeddöntőig jutott a Békéscsabával, ahol éppen a fürediek állították meg a csabai ifiket. Zdolik azon a találkozón 14 gólt szerzett.

Távozói is lesznek a Füredieknek, Horváth Roland mellett Frey János is elhagyja az együttest.

Hirek - Budapest Bank férfi liga

Online látogatók

Oldalainkat 27 vendég böngészi