PokerSavvy

Balogh Barbara: Minden új

Legutóbbi blogomat azzal fejeztem be, hogy éppen az első edzésemre indultam a Fradiba és nagyon izgulok, hogy milyen lesz. Szerencsére felesleges volt izgulnom, mert mindenki nagyon kedvesen fogadott, a lányok, az edzők. Nagyon segítőkészek voltak, így hamar sikerült levetkőznöm a lámpalázamat.

Az öltözőben is jó volt a hangulat, így úgy gondolom nem lesz különösebb gondom a beilleszkedéssel. Azóta már az első bajnoki mérkőzésemen is túl vagyok zöld-fehérben, nem mondom, hogy nem volt furcsa, de a közönség is nagyon nagy szeretettel fogadott, am nagyon jól esett. A pályán még érezni lehetett, hogy nagyon új vagyok, de szerintem már voltak biztató megmozdulások a jövőre nézve. Sajnálom, hogy nem sikerül góllal bemutatkoznom, nagyon igyekeztem, hogy bevegyem a Kiskunhalas kapuját, de ez most elmaradt, remélem, a Fehérvárnak már tudok gólt lőni.

Egyelőre még szokom a „régi-új” életemet, hiszem megint itthon lakom, Pesten vagyok. Kicsit hiányzik minden, ami Újváros volt, a lányok, főleg Lali és Meli (bár vele most együtt vagyunk a válcsiban). Meccs előtt volt nagyon furi, hogy a megszokott dolgaimat nem tudom megcsinálni. Vannak különböző szokásaim, de azt hiszem, nevezhetjük babonáknak is, amit minden meccs előtt megteszek, szeretem, ha nyugodtan, a megszokott módon megy minden, valahogy biztonságot ad. És most semmi sem volt ugyanúgy.  De biztos hamar lesznek itt is ilyen szokások és meg fogom szokni az új légkört!

Most éppen zajlik a Pannon-kupa, tegnap sikerült nagyarányú győzelmet aratnunk a szlovénok ellen. Örültem, hogy ilyen jól játszott a csapat, bár vannak hibák, de azon leszünk, hogy már a mai edzésen is javítsunk rajtuk, hogy holnap a svédek ellen még jobban játszunk. Boldog voltam, hogy gólokat tudtam lőni, nagyon kellett ez az önbizalmamnak. A társaság megint nagyon jó, jó a hangulat. Nagyon szeretek itt lenniWink!

Hirek - Vegyes

Online látogatók

Oldalainkat 18 vendég böngészi