PokerSavvy

Balogh Barbara: Döbbenet és gyász

Gyászol a kézilabdavilág. A történteket mindenki pontosan ismeri, hiszen az elmúlt napokban mindenhol vezető hír volt a tragédia. Számomra, és gondolom még olyan sok más ember számára is, felfoghatatlan, hogy ilyen megtörténhet itt Magyarországon, egy kiváló sportolóval.

Vasárnap délelőtt mikor  felkeltem és Anyukám elmondta mi történt, döbbentem ültem az ágyamon és csak néztem magam elé, nem akartam elhinni, míg az interneten el nem olvastam én is a cikkeket. De még akkor se…Igaz, nem ismertem őt személyesen, de nagyon sokszor láttam játszani és mégis csak egy kézilabdázóról van szó…Mindenkit nagyon megviseltek a történtek, hétfő reggeli edzésen teljesen más volt a csapat, mint általában szokott lenni, a kondiba szinte egymáshoz se szóltunk, pedig a csacsogás nálunk állandó jelenség. Az ember ilyenkor átértékel mindent magában, lehet, hogy még sose örültem annak ennyire, hogy edzhetek, mint hétfő reggel, pedig elég kemény edzésünk volt, futással és kondival megspékelve. A sebekről nem is beszélve, ami ilyenkor egy kicsit mindig feltépődik, mert ha valakik, akkor sajnos mi tudjuk, hogy milyen elveszíteni egy csapattársat …

Az öltözőben persze azóta is állandóan ez a téma, ha hazaérek, egyből nézem az internetet, hogy mik a fejlemények az üggyel kapcsolatban…

 De még mindig nem hiszem el, hogy ilyen megtörténhet. Mostantól gondoljuk meg, hogy elmegyünk e szórakozni vagy együtt ünnepelni? Mert bárhol, bármikor ilyen dolgok történhetnek? Rémisztő még a gondolat is….

A történtek árnyékában egy teljesen megszokott hetünk volt, készülünk a pénteki bajnokira a Nyíradony ellen, megint egy fontos meccs, amin győzedelmeskednünk kellene. Remélem a Debrecen elleni jó játékunkat meg tudjuk ismételni és meg tudjuk őket verni. Én kifejezetten várom ezt a meccset, mert Köstner Vilmos, az egyik volt edzőm csapata ellen játszhatok, nagyon kedvelem őt és sokszor szoktuk ugratni egymást a meccsel kapcsolatban, remélem, sok borsot tudok majd az orruk alá törni!

A híresztelésekkel ellentétben kiállunk a Nyíradony meccsre, szó sincs róla, hogy megszűnünk, várjuk, hogy a februárra ígért dolgok teljesüljenek, és végre a pénzünkhöz jussunk!

Balogh Barabara, Dunaújváros

Hirek - Vegyes

Online látogatók

Oldalainkat 19 vendég böngészi