PokerSavvy

Butenko Füreden, négy között az MK-ban

Elsőként a Balatonfüredi KSE jutott a Magyar Kupa legjobb négy csapata közé, Sótonyi László együttese kilenccel győzött Törökszentmiklóson. A Magyar Kupa találkozón már pályára lépett Maxim Butenko, a Pick-Szeged korábbi moldáv válogatott játékosa, akivel már a nyáron szerettek volna megállapodni, ám ő végül a Brestet választotta. A téli szünetben viszont összejött a szerződés, a 193 cm-es átlövő megoldhatja a BKSE jobbátlövő gondjait, amennyiben olyan formát mutat, mint a bajnoki döntők során.

Távozott Füredről Lókodi Gergő, és Mateo Dioris, mindkét játékosnak lejárt a szerződése, és nem hosszabbítottak velük. A Dunaújvárostól igazolt Benmiioud Yassine kölcsönben Orosházán kézilabdázik a tavaszi idény során. A másodfokon jogerős büntetésre ítélt balszélső, Pásztor István a hírek szerint márciusban vonul fogházba, a balszélen rutinos csapatkapitányukat veszítik el a sárga-fekete mezesek.

Josip Sandrk, a hórihorgas horvát balátlövő a Veszprémi Napló információi szerint megállapodott az MKB Veszprémmel, nyáron lejáró szerződését nem hosszabbítja meg Füreden. (De nem lepődnénk meg, ha még egy szezont Füreden töltene...)

Magyar KUpa, negyeddöntő
Törökszentmiklósi KE - Balatonfüredi KSE 20:29 (5:15)
Törökszentmiklós 1000 néző. 
Vezette: Nagy és Túróczy 

TKE: Récsi - Boda, Gál, Szöllősi Balázs, Losonc 3, Takács, Csátó 1. Csere: KÖTELES (kapus), GELLEY 5, Kocsis 1, Csikós 2, Zöldy, MUSITS 6 (1), Nyeső 2. Edző: Kis Gergely. 

Balatonfüredi KSE: SZATHMÁRI - Tombor 3 (1), Butenko 3, Szöllősi Bence 3, Kovács 1, Sandrk 6, Pásztor 5. Csere: Szabó (kapus), Kis, IVANOV 4, Salamon, Lelkes, NÉMETH 3, Hornyák 1. Edző: Sótonyi László. 

Kiállítások: 4, ill. 8 perc. 
Hétméteresek: 3/1, ill. 2/1.

Hirek - Magyar Kupa

Online látogatók

Oldalainkat 18 vendég böngészi