PokerSavvy

Győr: hosszabbít az Audi

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. a következő három évben is folytatja főszponzori együttműködését a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapattal. Dr. Johannes Roscheck, az Audi Hungaria pénzügyekért felelős ügyvezető igazgatója és Kelecsényi Ernő, az ETO KC elnöke a mai napon írta alá a vállalat és a kézilabdaklub közötti névadó szponzori szerződés meghosszabbítását.„Hosszú távon elköteleztük magunkat a női kézilabdacsapat mellett, és a csapat sikerei igazolják is döntésünk helyességét. Örülünk, hogy prémium járművek és motorok gyártójaként egy nemzetközileg is sikeres csapatot támogathatunk“- mondta Dr. Johannes Roscheck a szerződés aláírásakor. 

Kelecsényi Ernő, az ETO KC elnöke szerint: „Egy sportklub számára a stratégiai építkezéshez alapvető fontosságú a megbízható, erős partneri háttér. A Győri ETO-nak az Audi támogatása jelenti a lehetőséget, hogy hosszú távon gondolkodhasson, évről évre magasabb célokat tűzhessen ki és valósíthasson meg. Az idén elért sikerek pedig nemcsak a régió, hanem nagy örömünkre az egész ország számára is igazi, világszínvonalú sportélményt eredményeztek”.

Az Audi ETO KC ebben a szezonban nyolcszoros magyar bajnokként a 
2011/12-es EHF Bajnokok Ligája döntőjébe jutott. 

Az Audi Hungaria 2006 óta a női kézilabda csapat névadó főszponzora. 
A vállalat prémium partnerként a pénzügyi támogatás mellett összesen 18 járművet –köztük A3-as modelleket és Q7-est - biztosít a klub menedzsmentjének és játékosainak rendelkezésére.

A győri AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. 1993 óta szerves részét alkotja a régió életének. A vállalat évek óta támogatja a kultúra és sport azon eseményeit a régióban, amelyek - a győri Audi innovatív motorjaihoz és sportautóihoz hasonlóan - jövőbemutatóak és magas értéket képviselnek, javítva ezzel a város polgárainak életminőségét. 

Hirek - Női NBI

Online látogatók

Oldalainkat 14 vendég böngészi