PokerSavvy

Magyar - horvát előtt

A városban egyre inkább érezhető, hogy rangos sporteseményt rendeznek: a horvát szurkolók már az utcán is megkezdik a bemelegítést és szurkolói rigmusokat skandálnak a meccs előtt, aztán persze a győzelmek után is. A főtéren felállítottak egy kivetítőt, a szerbek svédek elleni, elődöntőt érő győzelmét már egész sokan nézték meg ott, de nem sokáig maradtak ünnepelni, egy órával a mérkőzés után már csak a szétszórt üres üvegek emlékeztettek a sikerre.A rendezők, akik között ott van a korábban Veszprémben is játszó szerb válogatott Žarko Šešum testvére, Marko is, egyre jobban belejönnek, minden nagyon gördülékenyen megy.

A hangulat a horvát és magyar meccseken remek, de még mindig nem volt telt ház, bár Boszniából is érkeztek horvát szurkolók. Íme egy videó, milyen volt a tegnapi meccsnap:


A szerb lapok a saját válogatottjuk teljesítményének dicsérete mellette a magyar csapatról is írtak: szerintük az történik velünk, ami velük is szokott, vagyis a nagy csapatok ellen megy, de a kicsit ellen nem tudjuk megmutatni, mit is tudunk igazából.

Farkas Enikő

Hirek - Magyar válogatott, férfiak

Online látogatók

Oldalainkat 10 vendég böngészi